O NamaO NAMA


Restoran „Stara Ada“  je osnovan 1956. godine. Smješten je na obali rijeke Vrbas, ponosu grada Banja Luke i njenih građana. Poseban utisak na posjetioce ostavlja savršen sklad enterijera sa prirodnim bogadstvima kojima je restoran okružen, što predstavlja svojevrsnu oazu mira, relaksacije i opuštanja.

Restoran, svojom bogatom ponudom domace, tradicionalne i internacionalne kuhinje kod posjetioca izaziva jedinstven osjecaj toplog, domaceg ambijenta.

Restoran „Stara Ada“ predstavlja jedinstvenu kombinaciju tradicionalnog, toplog ambijenta i savremenog pristupa gastronomiji. U ponudi je širok spektar jela kako domaće, tradicionalne tako i internacionalne kuhinje koja uz raznovrsnu ponudu najkvalitetnijih vina kao i aperitiva kod posjetioca izaziva jedinstven osjećaj toplog, domaćinskog ambijenta. Vrhunski tim kuvara svojom jednistvenom recepturom, načinom pripreme i količinom ljubavi koju unose u stvaranje svojih kreacija čine da te kreacije postanu prava mala umjetnička djela. Neizostavan dio cijele priče je ljubazno osoblje, koje svojim profesionalnim pristupom čini da se prijatno osjećate i uživate u diskreciji. Stara Ada je mjesto gdje se ljubitelji vrhunske gastronomije rado vraćaju i sa posebnom sjetom prisjećaju.Bašta restorana


70
JELA U NAŠEM MENIJU
17977
ZADOVOLJNIH MUŠTERIJA NA FACEBOOKU
5
Apartmana